Możesz zobaczyć, jak to wyskakujące okienko zostało skonfigurowane w naszym przewodniku krok po kroku: https://wppopupmaker.com/guides/auto-opening-announcement-popups/
- FastestVPN
- How To
- Jak usunąć konto Uber
Jak usunąć konto Uber
By Michaela S. Davisa Bez komentarza 4 minut
Uber, usługa wspólnych przejazdów, która zmieniła sposób, w jaki patrzymy na transport publiczny. Usługa zmieniła sposób, w jaki podróżujemy i pozwoliła każdemu wezwać kierowcę, aby odebrał i dostarczył w wybranej lokalizacji.

Ponadto możesz ustawić określone lokalizacje na mapie i zapisać miejsca, które odwiedzasz najczęściej dzięki aplikacji Uber.
Warto również wspomnieć, że musisz najpierw utworzyć konto Uber, aby dołączyć do jego usług, bez względu na to, czy jesteś użytkownikiem, czy kierowcą Ubera.
Chociaż Uber oferuje ludziom wielką wygodę, wielu nie chce być tego częścią. Głównymi powodami okazywania niechęci do usługi, wynikającymi z różnych analiz, są nieprzejrzyste ceny Ubera, usługa nie dba o pojazdy swoich kierowców, a także słaba obsługa klienta.
Bez względu na to, jaki masz powód, jeśli czujesz to samo, czas odejść ze służby na dobre. Ten blog ma na celu pomóc Ci dowiedzieć się, jak usunąć swoje konto Uber (zarówno dla pasażera, jak i użytkownika).
Usunięcie konta Ubera nie jest wielkim problemem i, szczerze mówiąc, jeśli uważasz, że aplikacja Ubera nie jest bezpieczna, to nieprawda. Na przykład niektórzy użytkownicy muszą wiedzieć, jak usunąć konto Skype lub Kik, głównie ze względu na zagrożenia online. Uber to nie to samo, a Twoich danych nie da się ukraść.
Później blog, dowiesz się również, jak usunąć Uber Eats (dużo na ten temat).
Przejdźmy od razu do dezaktywacji konta Uber za pomocą aplikacji na Androida lub iOS.
Jak usunąć swoje konto Uber
Oto jak usunąć konto Uber z aplikacji na iOS lub Androida.
- Zaloguj się i otwórz aplikację Uber.
- W lewym górnym rogu kliknij ikonę menu hamburgera.

- Pod listą menu dotknij Ustawienia.

- Teraz dotknij Prywatność.

- W obszarze Prywatność przewiń w dół i dotknij opcji Usuń konto.

- Wprowadź swój adres e-mail i żądany kod do weryfikacji.

- Kliknij Kontynuuj, aby zakończyć proces.
Jak usunąć konto kierowcy Uber
Jeśli byłeś kierowcą Uber i w pełni korzystałeś z elastycznego harmonogramu pracy, oto jak usunąć swoje konto kierowcy Uber.
Ważną kwestią jest to, że kierowcy Ubera nie mogą usuwać swoich kont za pomocą aplikacji mobilnych. Aby trwale usunąć konto kierowcy Ubera, musisz najpierw odwiedzić oficjalną stronę internetową Ubera.
Następnie wypełnij dostarczony kwestionariusz i wyślij go do zespołu wsparcia serwisu. Twoje konto zostanie dezaktywowane i możesz je ponownie aktywować w dowolnym momencie w ciągu 30 dni. Po 30 dniach Twoje konto Uber zostanie trwale usunięte.
Czym jest UberEats?
Uber Eats to usługa dostarczania jedzenia, która umożliwia natychmiastowe zamawianie jedzenia. UberEats łączy Cię z nieograniczonymi lokalnymi sieciami spożywczymi i restauracjami, abyś mógł cieszyć się ulubionymi lokalnymi menu w dowolnym momencie.
Jak usunąć konto Uber Eats — za pomocą przeglądarki internetowej?
- Przejdź na stronę dezaktywacji Ubera
- Wprowadź swój adres e-mail lub numer telefonu komórkowego

- Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby przetworzyć usunięcie konta.
Uwaga: musisz usunąć wszystkie swoje konta Uber, w tym konto przywoływania przejazdów. Jeśli zmienisz zdanie po usunięciu konta, zaloguj się na swoje konto przy użyciu tych samych danych logowania w ciągu 30 dni, aby odzyskać konto Uber.
Co się stanie, gdy usuniesz swoje konto Uber?
Jak wspomniano powyżej, masz 30 dni na ponowne rozważenie swojej decyzji. Możesz zalogować się w dowolnym momencie, aby ponownie aktywować swoje konto w ciągu 30 dni od dezaktywacji konta,
Po upływie tego okresu Twoje konto Uber; Twoje kredyty, promocje, nagrody i oceny znikną.
Wniosek
Uber naprawdę zmienił na lepsze sposób, w jaki dojeżdżamy do pracy. Wprowadził usługi takie jak Uber Pool, które pozwalają podzielić rachunek z innymi pasażerami. Jeśli jednak z jakiegoś powodu usługa Cię nie interesuje, możesz usunąć swoje konto Uber, postępując zgodnie z naszym przewodnikiem krok po kroku.
Przejmij kontrolę nad swoją prywatnością już dziś! Odblokuj strony internetowe, uzyskaj dostęp do platform streamingowych i omiń monitorowanie ISP.
Get FastestVPNZdobądź ofertę życia dla $ 40!
- Ponad 800 serwerów dla treści globalnych
- Prędkość 10 Gb/s bez opóźnień
- WireGuard zapewnia silniejsze zabezpieczenia VPN
- Podwójna ochrona serwera VPN
- Ochrona VPN dla maksymalnie 10 urządzeń
- Polityka pełnego zwrotu pieniędzy w ciągu 31 dni
