چگونه حساب Tumblr خود را حذف کنید

آیا Tumblr را به خاطر دارید؟ این شبکه اجتماعی در گذشته‌های دور یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های رسانه اجتماعی بود! با این حال، اگر هنوز یک حساب Tumblr دارید، وقت آن رسیده که از شر آن خلاص شوید! مطمئناً، هنوز تعداد زیادی از افراد از این برنامه استفاده می‌کنند. برعکس، به دلیل تهدیدات بزرگی که با آن همراه است، بهتر است حساب خود را رها کنید و Tumblr را به طور کلی حذف کنید.

حذف حساب کاربری Tumblr

فهرست مندرجات

چگونه حساب Tumblr خود را در چندین دستگاه حذف کنیم؟

در زیر چند روش برای حذف حساب Tumblr خود در دستگاه‌های مختلف را برجسته کرده‌ایم، که با موارد زیر شروع می‌شوند:

مرورگر ویندوز

  • وارد حساب Tumblr خود شوید و به ... بروید. "تنظیمات."
به تنظیمات حساب بروید
  • وجود خواهد داشت «حذف حساب کاربری» دکمه در پایین، روی آن کلیک کنید.
روی حذف حساب Tumblr کلیک کنید
  • ایمیل و رمز عبور خود را وارد کنید و سپس روی «همه چیز را حذف کن.»
جزئیات را وارد کنید و روی حذف همه چیز کلیک کنید
  • این همه!

توجه داشته باشید: – برای حذف حساب Tumblr خود، مطمئن شوید که این کار را با استفاده از یک مرورگر ویندوز انجام می‌دهید. برنامه Tumblr به شما اجازه حذف حساب کاربری‌تان را نمی‌دهد – فقط blogها یا پست ها.

بر روی آیفون

  • روی آیکون حساب کاربری در پایین سمت راست برنامه آیفون خود کلیک کنید.
  • روی خود کلیک کنید blog، از گوشه بالا سمت راست.
  • اکنون بر روی کلیک کنید "تنظیمات" آیکون.
  • انتخاب کنید «این تامبلر را حذف کنید.»
  • وقتی از شما خواسته شد، رمز عبور خود را وارد کنید و روی آن کلیک کنید "حذف."
  • این همه!

در اپلیکیشن موبایل اندروید

در صورتی که از Tumblr در تلفن هوشمند خود استفاده می‌کنید، در اینجا نحوه حذف حساب کاربری خود در آنجا آورده شده است:

  • روی آیکون حساب کاربری در پایین سمت راست برنامه گوشی اندروید کلیک کنید.
  • روی خود کلیک کنید blog، از گوشه بالا سمت راست.
  • اکنون بر روی کلیک کنید "تنظیمات" آیکون.
  • انتخاب کنید «این تامبلر را حذف کنید.»
  • وقتی از شما خواسته شد، رمز عبور خود را وارد کنید و روی آن کلیک کنید "حذف."
  • این همه!

چرا باید Tumblr خود را حذف کنید؟

امروزه برنامه‌های اجتماعی زیادی وجود دارند و کاربران در حال حذف اکثر آنها هستند. به عنوان مثال، کاربران به دلایل حفظ حریم خصوصی و امنیتی، حساب‌های Kik و سایر حساب‌های برنامه‌های اجتماعی را حذف می‌کنند.

تامبلر یک برنامه اجتماعی عالی است و اگرچه هنوز برخی از مردم از آن استفاده می‌کنند، اما محبوبیت آن در طول سال‌ها به طرز چشمگیری کاهش یافته است. تهدیدات زیادی برای حریم خصوصی آنلاین شما وجود داشته است که باعث ایجاد چندین مشکل شده است - به همین دلیل است که اکثر کاربران اکنون آن را ترک می‌کنند.

با این حال، در اینجا چند نکته در مورد اینکه چرا باید حساب Tumblr خود را حذف کنید یا چرا حداقل باید انجام این کار را در نظر بگیرید، آورده شده است:

  • اکنون سایت‌های اجتماعی محبوب‌تر و بهتری مانند ردیت، مدیوم و پینترست ظهور کرده‌اند. به علاوه، در مقایسه با آنها امن‌تر هم هستند.
  • مدتی پیش، در طول سال ۲۰۱۶، حساب‌های کاربری Tumblr هک شدند و بیش از ۶۵ میلیون رمز عبور و ایمیل کاربران به سرقت رفت.
  • گذشته از این، نگرانی‌ها در مورد حریم خصوصی و نقض داده‌ها روز به روز در حال افزایش بود.
  • انتشار محتوای نامناسب و مضر، به خصوص با توجه به اینکه افراد زیر سن قانونی در این سرویس حساب کاربری داشتند.
  • ساده‌ترین دلیل می‌تواند این باشد که از استفاده مداوم از رسانه‌های اجتماعی خسته شده‌اید یا اینکه دیگر خبری از هیاهوی آنها نیست.

چطوری حذف میکنی blogدر تامبلر؟

اگر قصد حذف حساب Tumblr خود را ندارید و فقط می‌خواهید چند پست یا ... را حذف کنید blogروی آن هستید، در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  • Tumblr را باز کنید و وارد حساب کاربری خود شوید.
  • به آیکون تنظیمات بروید و روی آن کلیک کنید «داشبورد»
روی داشبورد کلیک کنید
  • از منوی کشویی روی آن کلیک کنید «ویرایش ظاهر» تحت blog شما می خواهید حذف کنید
  • اسکرول کنید و روی آن کلیک کنید "حذف (نام شما blog)با این حال، لطفاً توجه داشته باشید که اگر فقط گزینه‌ی « «همه چیز را حذف کنید» یعنی شما فقط یک منبع اصلی دارید blogو شما نمی‌توانید آن را بدون حذف کامل حساب Tumblr خود حذف کنید.
  • در صفحه بعد رمز عبور و ایمیل خود را وارد کنید و سپس روی ... کلیک کنید. "حذف."
  • La blog یا پست اکنون حذف شده است. به محض این که این اتفاق بیفتد، URL دیگر در اختیار شما نخواهد بود و تقریباً هر کاربر دیگری می‌تواند آن را برای خود بردارد. blogs.

آیا می‌توانید حساب Tumblr خود را پس از حذف بازیابی کنید؟

نه، نمی‌توانید. برخی از سایت‌های رسانه‌های اجتماعی وجود دارند که به شما امکان می‌دهند حساب حذف شده یا حداقل داده‌های آن را بازیابی کنید، اما در مورد Tumblr اینطور نیست. وقتی یک حساب Tumblr را حذف می‌کنید، اساساً تمام محتوا را حذف می‌کنید - صرف نظر از اینکه اصلی یا فرعی باشد. blogs.

پس از غیرفعال کردن حساب Tumblr، به هیچ وجه قادر به بازیابی آن نخواهید بود. هیچ دوره انتظاری برای بازیابی وجود ندارد. بنابراین، قبل از حذف آن، مطمئن شوید که با ادامه دائمی آن مشکلی ندارید. با این حال، اگر حساب ثانویه را حذف نکنید، blog، حساب شما همچنان فعال خواهد ماند. اگر حساب اصلی را حذف کنید blog، سپس برای همیشه با حساب Tumblr خود خداحافظی کنید.

آیا باید از VPN برای Tumblr استفاده کنم؟

در صورتی که قصد حذف حساب کاربری خود را ندارید، همیشه می‌توانید از یک VPN قابل اعتماد برای این کار استفاده کنید. FastestVPN در حال حاضر یکی از بهترین‌ها برای رفع انسداد Tumblr و انواع دیگر وب‌سایت‌ها، برنامه‌ها یا خدمات است.

اگر در هر جایی خارج از ایالات متحده یا کشورهای قابل دسترسی آن هستید، همیشه می‌توانید به یک VPN آمریکایی مانند ... متصل شوید. FastestVPNسرعت عالی، امنیت بالا و حریم خصوصی بی‌نظیر!

بعلاوه، با دانستن اینکه Tumblr سهم نسبتاً زیادی از تهدیدات آنلاین را به همراه دارد، FastestVPNرمزگذاری در سطح نظامی و سایر ویژگی‌های پیشرفته آن به شما کمک می‌کند تا با خیال راحت از این پلتفرم اجتماعی استفاده کنید.

سوالات متداول

در مورد پیام‌ها چطور؟ آیا با حذف حساب Tumblr شما، آنها نیز حذف می‌شوند؟

بله، وقتی یک حساب Tumblr را حذف می‌کنید، تمام اطلاعات شما blogها، پیام ها، پست ها و سایر فعالیت ها به طور دائم با آن حذف می شوند. فقط URL می تواند توسط یک کاربر دیگر Tumblr برای آنها دوباره استفاده شود. blogs.

میشه یه فایل اصلی رو حذف کرد؟ blog بدون حذف یک مورد ثانویه در Tumblr؟

بله، می‌توانید آن را حفظ کنید. می‌توانید: دوست یا کاربر دیگری را که به او اعتماد دارید، به عنوان «مالک» حساب ثانویه انتخاب کنید. blog قبل از حذف حساب اصلی، آن را حذف کنید. این به شما امکان می‌دهد حساب اصلی خود را بدون حذف حساب ثانویه حذف کنید.

آیا وقتی حساب Tumblr خود را حذف می‌کنید، تمام پست‌های Tumblr شما ناپدید می‌شوند؟

وقتی پروفایل Tumblr خود را برای همیشه غیرفعال می‌کنید، همه چیز در آن حذف می‌شود. با این حال، اگر شخص دیگری ...blogمال توئه blog قبل از اینکه حساب کاربری خود را حذف کنید، کاربران می‌توانند آن محتوا را پیدا کنند. می‌توان گفت کهblogپست ged هنگام حذف حساب کاربری شما به عنوان یک پست جدید در نظر گرفته می‌شود.

نتیجه گیری

و این تمام! اکنون شما ساده‌ترین راه‌ها برای حذف حساب Tumblr در دسکتاپ از طریق مرورگر، برنامه تلفن همراه و نحوه حذف آن را می‌دانید. blogاز آن. همیشه به یاد داشته باشید، اگر قصد دارید حساب کاربری خود را حذف نکنید، مطمئن شوید که برای حفظ حریم خصوصی و محافظت آنلاین به یک VPN متصل هستید.

امروز کنترل حریم خصوصی خود را در دست بگیرید! رفع انسداد وب‌سایت‌ها، دسترسی به پلتفرم‌های پخش جریانی و دور زدن نظارت ISP.

گرفتن FastestVPN
اشتراک در خبرنامه
پست های پرطرفدار هفته و آخرین اطلاعیه ها را از FastestVPN از طریق خبرنامه ایمیل ما
شمایل

0 0 رای
رتبه بندی مقاله
اشتراک
اطلاع از
مهمان
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

معامله یک عمر را برای $ 40!

  • بیش از 800 سرور برای محتوای جهانی
  • سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه برای تاخیر صفر
  • WireGuard امنیت VPN قوی تر
  • محافظت دو برابر سرور VPN
  • محافظت از VPN برای حداکثر 10 دستگاه
  • سیاست بازپرداخت کامل 31 روزه
گرفتن FastestVPN