نحوه راه اندازی این پنجره را می توانید در راهنمای گام به گام ما مشاهده کنید: https://wppopupmaker.com/guides/auto-opening-announcement-popups/
- FastestVPN
- چگونه
- نحوه حذف حساب TikTok
نحوه حذف حساب TikTok
By مایکل اس دیویس بدون نظر دقیقه 5
تیک تاک (TikTok) با وجود مشکلات امنیتی و حریم خصوصیاش، هنوز هم یکی از محبوبترین پلتفرمهای اشتراکگذاری ویدیو است. با این حال، اگر به هر دلیلی، دیگر تمایلی به ادامهی استفاده از حساب کاربری خود ندارید، این راهنما به شما نشان میدهد که چگونه یک حساب کاربری تیک تاک (TikTok) را برای همیشه حذف کنید! مراحل آن بسیار ساده است.

نحوه حذف دائمی حساب کاربری تیک تاک
- روی خود کلیک کنید «پروفایل»

- حالا، روی سه خط افقی در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
- با کلیک بر روی "مدیریت حساب."

- انتخاب کنید «حذف حساب کاربری»

- دلیل ترک کار خود را انتخاب کنید.

- با کلیک بر روی "ادامه هید" و سپس در "ادامه هید" دوباره.
- در مرحله بعد، حساب خود را تأیید کنید. این به شما امکان میدهد تا حذف حساب را ادامه دهید. روی کلیک کنید «حذف حساب کاربری»
- همین! شما اکنون حساب TikTok خود را حذف کردهاید!
این روش همان عبارت «چگونه بدون شماره تلفن حساب کیک را حذف کنیم» است، فقط برای مواقعی که سردرگم شدهاید.
آیا بعد از حذف حساب TikTok میتوانیم به ویدیوها و پیامها دسترسی داشته باشیم؟
پس از انجام مراحل بالا در مورد نحوه حذف حساب TikTok، دیگر نمیتوانید به هیچ ویدیو، پیام متنی و سایر انواع دادهها دسترسی پیدا کنید. اگر قصد دارید دادههای TikTok خود را نگه دارید، قبل از حذف حساب TikTok، مطمئن شوید که دادههای خود را ذخیره کردهاید.
در صورتی که میخواهید قبل از حذف حساب تیک تاک خود، تمام ویدیوهای خود را حذف کنید، به آموزش زیر نگاهی بیندازید.
نحوه حذف ویدیوهای تیک تاک
برای حذف ویدیوها در حساب تیک تاک، باید این کار را یکی یکی انجام دهید. در اینجا نحوه انجام آن آمده است:
- روی خود کلیک کنید "مشخصات" در پایین سمت راست صفحه نمایش.
- روی ویدیویی که میخواهید حذف کنید کلیک کنید.
- روی سه نقطه افقی ضربه بزنید.
- با کلیک بر روی "حذف."
- با کلیک بر روی "حذف" دوباره برای تأیید مجدد اقدام.
- ویدیوی TikTok شما اکنون حذف شده است.
- همین! همین آموزش را دوباره انجام دهید تا ویدیوهای تیک تاک را یکی یکی حذف کنید.
آیا میتوانید حساب تیک تاک خود را غیرفعال کنید یا آن را بازیابی کنید؟
نه ، نمی توانید
پس از حذف دائمی حساب TikTok، دیگر نمیتوانید آن را بازیابی کنید. با این حال، خبر خوب این است که حداقل 30 روز فرصت دارید تا حساب حذف شده TikTok را بازیابی کنید.
شما فقط میتوانید یک حساب کاربری حذف شده TikTok را ظرف 30 روز بازیابی کنید
وقتی تیک تاک را از دستگاه خود حذف میکنید، میتوانید وارد حساب کاربری خود شوید، آن را دوباره فعال کنید و حساب خود را بازیابی کنید. مطمئن شوید که این کار را در محدوده ۳۰ روزه انجام میدهید.
بنابراین، برای پاسخ به سوال شما، هیچ گزینهای برای حذف موقت حساب کاربری تیک تاک یا بازیابی آن وجود ندارد. با این حال، همانطور که گفته شد، وقتی تیک تاک را حذف میکنید، 30 روز فرصت دارید تا نظرتان را تغییر دهید. فقط در طول این 30 روز اول پس از حذف میتوانید آن را دوباره فعال کنید.
در اینجا نحوه بازیابی حساب حذف شده TikTok در عرض 30 روز آورده شده است:
- برنامه TikTok را باز کنید
- روی "ورود” در پایین سمت راست صفحه نمایش.
- روش احراز هویت خود را انتخاب کنید.
- با کلیک بر روی «دوباره فعال کنید.»
- تمام! شما اکنون حساب حذف شده TikTok خود را ظرف 30 روز دوباره فعال کردهاید.
این مراحل تا حدودی شبیه به حذف سایر برنامههای رسانههای اجتماعی است. به عنوان مثال، اگر میخواهید Kik را حذف کنید، حساب اسکایپ، توییتر یا حساب آمازون خود را غیرفعال کنید، مراحل کمی مشابه و آسان است. با این حال، هدف از حذف اکثر این برنامههای اجتماعی بهبود حریم خصوصی و امنیت آنلاین است - زیرا اکثر برنامهها و پلتفرمهای رسانهای این روزها امن نیستند.
این ما را به این میرساند که…
چرا باید حساب تیک تاک خود را حذف کنید؟
اگر فقط به این دلیل که از برنامه TikTok خسته شدهاید، میخواهید حساب کاربری خود را حذف کنید، پس ادامه دهید! با این حال، تعدادی از شما هستند که به دلیل مشکلات حریم خصوصی و امنیتی زیاد این برنامه، در مورد ادامه کار مطمئن نیستید. به علاوه، ممکن است در مقطعی از خود پرسیده باشید که آیا استفاده از TikTok امن است یا خیر.
با این اوصاف، در اینجا چند دلیل برای حذف حساب کاربری تیک تاک آورده شده است:
- اولاً، تیک تاک محصول یک شرکت مستقر در پکن به نام ByteDance است، با این حال، اعتقاد بر این است که دولت چین از این برنامه به عنوان جاسوسافزار - برای جمعآوری دادهها از کشورهای دیگر - استفاده میکند. استفاده از این برنامه در نزدیکی هرگونه پایگاه دولتی یا نظامی ممنوع است. بنابراین، اگر برای دولت یا یک مقام عالی رتبه کار میکنید، ممکن است بخواهید برنامه خود را حذف کنید.
- صحبت از نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی شد، هر ویدیو یا محتوایی که در تیکتاک پست میکنید، حتی پس از حذف حساب کاربریتان، برای همیشه در آنجا باقی میماند. تقریباً هر کسی میتواند دادههای شما را بدون اجازه دانلود کند. بنابراین، بهتر است قبل از غیرفعال کردن دائمی حساب کاربریتان، محتوای خود را حذف کنید.
- تیک تاک اطلاعات شما را با چین به اشتراک میگذارد، همین.
- نقض دادهها و نقض حریم خصوصی و امنیت آنلاین.
- از آنجایی که بیشتر کودکان زیر سن قانونی و نوجوانان به طور فعال در تیک تاک فعالیت میکنند، میتواند بسیار اعتیادآور و نگرانکننده باشد. برای شروع، انواع محتوای صریح در تیک تاک وجود دارد که ممکن است بچهها به آن دسترسی پیدا کنند.
بدون شک، استفاده از تیک تاک بسیار سرگرم کننده و جذاب است. با این حال، آیا ارزش حفظ حریم خصوصی شما را دارد؟ اگر واقعاً احساس میکنید که تیک تاک بیشتر از اینکه برایتان مفید باشد، به شما آسیب میرساند، بهتر است از شر تمام محتوای آن خلاص شوید و سپس یاد بگیرید که چگونه برنامه تیک تاک را حذف کنید. این مورد در مورد سایر برنامهها نیز صدق میکند. برای شروع، مردم اکنون به دلایل امنیتی حسابهای پوکمون گو خود را حذف میکنند، حتی اگر این یک برنامه سرگرم کننده باشد.
نتیجه گیری
اکنون میدانید که چگونه حساب TikTok خود را حذف کنید و چگونه یک حساب TikTok حذف شده را بازیابی کنید. به طور خلاصه، پس از حذف حساب خود، نمیتوانید آن را دوباره فعال کنید، مگر اینکه این کار در عرض 30 روز اول انجام شود - این مدت زمانی است که برای حذف یک حساب TikTok طول میکشد. با این حال، اگر هنوز قصد استفاده از TikTok را دارید، مطمئن شوید که به ... متصل هستید. FastestVPN برای محافظت و امنیت آنلاین! در واقع، استفاده از FastestVPN، میتوانید حساب TikTok خود را از حالت مسدود خارج کنید یا موقعیت مکانی خود را در آن تغییر دهید.
امروز کنترل حریم خصوصی خود را در دست بگیرید! رفع انسداد وبسایتها، دسترسی به پلتفرمهای پخش جریانی و دور زدن نظارت ISP.
گرفتن FastestVPNمعامله یک عمر را برای $ 40!
- بیش از 800 سرور برای محتوای جهانی
- سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه برای تاخیر صفر
- WireGuard امنیت VPN قوی تر
- محافظت دو برابر سرور VPN
- محافظت از VPN برای حداکثر 10 دستگاه
- سیاست بازپرداخت کامل 31 روزه
