فیس بوک مسنجر را حذف یا غیرفعال کنید

رسانه‌های اجتماعی در گذشته وسیله‌ای برای ارتباط بودند، اما اکنون بیشتر به یک اعتیاد تبدیل شده‌اند. این مورد به خصوص در مورد فیس بوک است. ارسال و دریافت پیام‌های خصوصی از دوستان و خانواده عالی است، اما اعلان‌های مداوم می‌تواند کمی سخت باشد. اگر چنین است، این راهنما به شما نشان می دهد که چگونه پیام رسان فیس بوک را در چند مرحله ساده غیرفعال کنید.

برای پاکسازی دیجیتال آماده اید؟ از گیر افتادن به پنجه های دیجیتالی فیس بوک مسنجر خسته شده اید؟ ما شما را درک می کنیم! داشتن فیس بوک در دستگاه شما می تواند کمی آزاردهنده باشد، به طوری که باید دائماً هر بار اعلان های خود را بررسی کنید.

همین امر را می توان در مورد برنامه پیام رسان نیز گفت. این راهنما به شما نشان می دهد که چگونه با غیرفعال کردن مسنجر فیس بوک از آن دوری کنید.

با این حال، نقطه ضعف این است که برای غیرفعال کردن مسنجر، باید فیسبوک را نیز غیرفعال کنید. احتمالاً در مورد دو برنامه جداگانه بودن آنها گیج شده اید. خوب، چون مسنجر به فیسبوک متصل است، باید کل برنامه را غیرفعال کنید تا کار کند.

چرا باید مسنجر فیسبوک را غیرفعال کنید؟

این پدیده‌شناسی است که رسانه‌های اجتماعی می‌توانند تأثیر نامطلوبی بر زندگی مردم داشته باشند. اتصال به دوستان جدید و تعامل با دوستان به صورت آنلاین جنبه هیجان انگیز و راحت رسانه های اجتماعی است، اما می تواند اعتیاد آور باشد.

علاوه بر این، غول رسانه‌های اجتماعی فیس‌بوک به دلیل رسوایی‌های حفظ حریم خصوصی تحت بررسی قرار گرفته است. فیس بوک در پنج سال گذشته چندین بار در خبرها بوده است، حتی در مقابل کنگره ایالات متحده ظاهر شد تا به برخی سوالات سخت در مورد حریم خصوصی کاربران که ناشی از رسوایی کمبریج آنالیتیکا بود شهادت دهد.

در سال 2018 بود گزارش شرکتی به نام کمبریج آنالیتیکا در سال 2014 اطلاعات میلیون‌ها کاربر فیس‌بوک را جمع‌آوری کرد. در آنچه که به بزرگترین رسوایی فیس‌بوک تا به امروز تبدیل شد، این غول رسانه‌های اجتماعی هرازگاهی نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی را مطرح کرده است. این باعث خشم شد و درخواست برای خروج از فیس بوک تحت هشتگ #DeleteFacebook ترند شد.

بر کسی پوشیده نیست که شرکت های رسانه های اجتماعی برای محافظت از حریم خصوصی کاربران کم کاری انجام داده اند. دلیل هر چه باشد، برای یادگیری نحوه غیرفعال کردن مسنجر فیس بوک به خواندن ادامه دهید.

نحوه غیرفعال کردن مسنجر فیسبوک

حذف و غیرفعال کردن فیس‌بوک مسنجر دو چیز جداگانه است. اگر می‌خواهید به طور کامل از شر مسنجر خلاص شوید، می‌توانید برنامه را بدون لمس فیس‌بوک حذف کنید. با این حال، اگر فقط به دنبال کناره گیری از رسانه ها برای مدتی هستید، برای غیرفعال کردن مسنجر باید فیس بوک را غیرفعال کنید.

فیس بوک راهی برای ارسال و دریافت پیام از افراد در لیست دوستان شما و در فیس بوک ارائه می دهد. در سیستم عامل های تلفن همراه، این یک برنامه جداگانه است که منحصراً برای پیام رسانی طراحی شده است. اما برای استفاده از آن به یک اکانت فیسبوک نیاز دارید و برعکس عمل می کند. با غیرفعال کردن مسنجر فیس بوک، اکانت فیسبوک شما نیز غیرفعال می شود.

بنابراین، ابتدا آموزش نحوه غیرفعال کردن فیس بوک را برجسته می کنیم.

نحوه غیرفعال کردن مسنجر فیس بوک در گوشی های هوشمند اندروید و iOS

  • برنامه Facebook را باز کنید.
  • اگر از اندروید استفاده می‌کنید، روی نماد همبرگر (سه خط روی هم) در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. اگر گوشی هوشمند iOS دارید، نماد همبرگر را در پایین سمت راست صفحه نمایش خواهید دید.
  • اسکرول کنید و روی ” کلیک کنیدتنظیمات و حریم خصوصی"
  • حالا با کلیک بر روی "تنظیمات."
  • روی "اطلاعات شخصی و حساب کاربری"
  • سپس در «مالکیت و کنترل حساب"
  • بعد ، روی "غیرفعال کردن و حذف شدن"
  • وقتی صفحه بعدی باز شد، روی “کلیک کنیدغیرفعال کردن حساب"
  • روی "به غیرفعال کردن حساب ادامه دهید"
  • در آخر رمز عبور فیسبوک خود را برای تایید غیرفعال کردن وارد کنید.

اکنون، بیایید به دنبال غیرفعال کردن مسنجر فیس بوک در برنامه های تلفن همراه از طریق آموزش زیر اقدام کنیم.

توجه داشته باشید – اگر به دنبال حذف اکانت فیسبوک خود هستید، می توانید بر روی آن کلیک کنید "حذف حساب کاربری" و پس از آن "به غیرفعال کردن حساب ادامه دهید."

نحوه غیرفعال کردن برنامه مسنجر فیس بوک در گوشی های هوشمند اندروید و iOS

  • برنامه مسنجر را باز کنید.
  • روی عکس نمایه خود در گوشه سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید.
  • اسکرول کنید و روی آن کلیک کنید "مجاز & سیاست های"
  • انتخاب کنید «غیرفعال کردن مسنجر»
  • در آخر، بر روی کلیک کنید "از کار انداختن" دوباره برای تأیید تصمیم خود

هنگامی که حساب فیس بوک خود را غیرفعال کردید، برای دوستان و افراد حاضر در فیس بوک غیر قابل دسترسی خواهد بود. دیگر درخواست دوستی و اعلان دریافت نخواهید کرد. شما می توانید به سادگی با ورود به حساب کاربری با رمز عبور خود، حساب را دوباره فعال کنید.

با این حال، اگر فقط از دریافت اعلان‌های مسنجر خسته شده‌اید یا می‌خواهید از گیر دادن شما به صورت آنلاین جلوگیری کنید، می‌توانید فقط مسنجر را غیرفعال کنید. نحوه شروع را در زیر بررسی کنید.

نحوه غیرفعال کردن وضعیت فعال فیس بوک مسنجر

همانطور که در بالا ذکر شد، اگر هنوز علاقه مند به استفاده از فیس بوک هستید و فقط می خواهید برای همه در مسنجر به صورت آفلاین ظاهر شوید، می توانید وضعیت فعال خود را غیرفعال کنید. در اینجا به این صورت است:

  • برنامه مسنجر را باز کنید.
  • روی عکس نمایه خود در گوشه سمت چپ بالای صفحه کلیک کنید.
  • هنگامی که می بینید "وضعیت فعال" روی آن کلیک کنید.
  •  ضامن "وقتی فعال هستید نشان دهیددکمه ” برای خاموش کردن آن.
  • روی "خاموش"

راه دیگر برای انجام این کار این است که فقط برنامه را از گوشی خود حذف کنید. شما حساب را حذف نخواهید کرد، بلکه فقط از رسیدن پیام ها به شما جلوگیری می کند.

آیا می توانم فیس بوک مسنجر را دوباره فعال کنم؟

اگر آماده بازگشت به فیس‌بوک مسنجر و فعال‌سازی مجدد آن هستید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که برنامه را باز کنید، با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید و تمام!

آیا باید اکانت فیسبوک خود را حذف کنید؟

حذف حساب با غیرفعال کردن حساب کاملاً متفاوت است. دومی به شما این امکان را می دهد که هر زمان که بخواهید حساب کاربری خود را به حالت تعلیق درآورید و دوباره وارد شوید. حذف اکانت اکانت را از فیس بوک پاک می کند. به این معنی است که دوستان، پست ها، پیام ها، لایک های شما - همه چیز پاک می شود. دیگر به حساب کاربری دسترسی نخواهید داشت.

سال‌های ایجاد که شامل نظرات پست‌های دوستان و جدول زمانی شما می‌شود، تاریخ خواهد بود.

گامی جدی است که نباید آن را ساده برداشت. پلتفرم فیس بوک بر اساس یک تبلیغات هدفمند ساخته شده است، بنابراین حتی اگر ما به عنوان حامیان حریم خصوصی این رویکرد را تایید نمی کنیم، می دانیم که حذف حساب فیس بوک شما راه حلی نیست. می‌توانید از روش‌های خاصی استفاده کنید که حریم خصوصی آنلاین شما را ایمن می‌کند، مانند استفاده از مرورگرهای متمرکز بر حریم خصوصی مانند Brave و Safari که ردیاب‌های متقابل سایت را غیرفعال می‌کنند و با استفاده از VPN.

اگر حساب خود را حذف کنید و متوجه شوید که تصمیم درستی نبوده است، فیس بوک به شما اجازه می دهد تا با ورود مجدد در عرض 30 روز تصمیم خود را تغییر دهید. پس از 30 روز، فیس بوک شروع به پاک کردن اطلاعات شما از سرورهای خود می کند، در این مرحله بازیابی حساب غیرممکن خواهد بود.

نتیجه

ما معتقدیم که می توانید از اینترنت لذت ببرید و در عین حال با چیزهایی که دوست دارید در ارتباط باشید. یک VPN به شما کمک می کند با مسدود کردن ISP از نظارت بر هر فعالیت، ردهای خود را به صورت آنلاین پنهان کنید. علاوه بر این، بهترین مرورگرهای وب امن طراحی شده اند تا با غیرفعال کردن عناصر تهاجمی مانند ردیاب های شخص ثالث، حریم خصوصی را فراهم کنند. این به شما کمک می کند تا با خیال راحت به پیام رسان فیس بوک دسترسی پیدا کنید، حتی زمانی که مجبور به غیرفعال کردن آن هستید.

امروز کنترل حریم خصوصی خود را در دست بگیرید! رفع انسداد وب‌سایت‌ها، دسترسی به پلتفرم‌های پخش جریانی و دور زدن نظارت ISP.

گرفتن FastestVPN
اشتراک در خبرنامه
پست های پرطرفدار هفته و آخرین اطلاعیه ها را از FastestVPN از طریق خبرنامه ایمیل ما
icon

0 0 رای
رتبه بندی مقاله

شما ممکن است همچنین لایک کنید

اشتراک
اطلاع از
مهمان
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

معامله یک عمر را برای $ 40!

  • 800+ سرور
  • سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه
  • WireGuard
  • دو VPN
  • 10 اتصال دستگاه
  • بازپرداخت 31 روزه
گرفتن FastestVPN