چگونه عکس ها را از iCloud حذف کنیم اما نه از iPhone

آیا تا به حال تمام تصاویر خود را از حساب iCloud خود حذف کرده اید و حتی کپی های موجود در آیفون خود را از دست داده اید؟ خب این اتفاقات میفته iCloud یکی از ابزارهای مهم برای کاربران iOS است که می توانید از تمام اطلاعات مورد نیاز نسخه پشتیبان تهیه کنید. با این حال، اگر تعدادی عکس، فیلم، اسناد و غیره در تلفن شما وجود دارد که در حساب iCloud خود به آنها نیاز ندارید، ابتدا باید همگام سازی را خاموش کنید. این راهنما به شما نشان می دهد که چگونه می توانید عکس ها را از iCloud بدون از دست دادن اولین کپی ها از تلفن خود حذف کنید.

حذف عکس ها از iCloud

ایمن بمانید! 

هنگام رفتن به فضای ذخیره سازی iCloud، مطمئن شوید که به WiFi عمومی متصل نیستید. این گزینه ایمن برای دسترسی به داده های شخصی نیست. هر کسی که انگیزه ای از طریق همان شبکه رایگان داشته باشد می تواند حساب شما را هک کند. ارتباط با FastestVPN برای بهینه سازی امنیت آنلاین برای دستگاه ها و داده ها. 

بهترین راه برای حذف عکس های iCloud حذف گزینه همگام سازی است. به این ترتیب، تصاویر آیفون شما پاک نمی شوند. 

نحوه حذف عکس ها از iCloud و iPhone (تک و چند عکس)

قبل از شروع، باید بدانید که اگر حساب iCloud شما و آیفون همگام‌سازی می‌شوند و سعی می‌کنید هر عکس یا ویدیویی را از حساب خود حذف کنید، کپی اصلی را حتی در تلفن خود از دست می‌دهید. در اینجا نحوه شروع به کار آمده است: 

  • به برنامه Photos بروید. 
  • عکسی را که می خواهید حذف کنید ببینید. 
  • تصویر را نگه دارید و منتظر بمانید تا منوی پاپ آپ ظاهر شود. 
  • بر روی گزینه "حذف" کلیک کنید. 
  • اگر می خواهید بیش از یک عکس را حذف کنید، روی دکمه "انتخاب" در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
  • اکنون چندین عکس را که دیگر نمی خواهید انتخاب کنید. 
  • روی نماد «سطل زباله» که در سمت راست پایین صفحه است کلیک کنید. 
  • با این کار عکس ها از iCloud و دستگاه آیفون شما پاک می شوند. 

اکنون، اگر می‌خواهید عکس‌ها را در دستگاه خود نگه دارید و فقط آنها را از iCloud حذف کنید، آموزش زیر را بررسی کنید. 

نحوه حذف عکس ها از iCloud با لغو همگام سازی

این آموزش به شما کمک می کند عکس های خود را فقط از iCloud و نه دستگاه خود حذف کنید. برای شروع، باید گزینه همگام سازی را خاموش کنید. در اینجا به این صورت است: 

  • در دستگاه خود، برنامه «تنظیمات» را باز کنید. 
  • اسکرول کنید و روی «عکس‌ها» کلیک کنید. 
  • یک کلید برای "iCloud Photos" وجود خواهد داشت، برای غیرفعال کردن آن کلیک کنید. باید از سبز به خاکستری تبدیل شود. 
  • اکنون یک علامت پاپ آپ را مشاهده خواهید کرد. تنها در صورتی که مایلید هر گونه کپی مبهم از تصاویر را از دستگاه آیفون خود نیز حذف کنید، روی "حذف از آیفون" کلیک کنید. 
  • خودشه. اکنون، هر زمان که روی عکسی کلیک می‌کنید، تا زمانی که گزینه همگام‌سازی را دوباره فعال نکنید، در حافظه iCloud بارگیری نمی‌شود. 

همچنین توجه داشته باشید، که اگر شما به طور تصادفی حساب Apple ID خود را حذف کنید، تمام عکس ها، ویدیوها، خریدها و موارد دیگر را برای همیشه از iCloud و دستگاه خود از دست خواهید داد.

سوالات متداول - حذف عکس ها از iCloud 

چگونه می توان عکس ها را برای همیشه از iCloud حذف کرد؟

می توانید عکس ها را از iCloud از دستگاه خود یا از طریق وب سایت حذف کنید. اگر در حال حذف عکس‌ها از iCloud از طریق وب‌سایت هستید، به این صورت است:

  • به وب سایت iCloud بروید و به حساب Apple ID خود وارد شوید.
  • روی پوشه تصاویری که می خواهید حذف کنید کلیک کنید.
  • اکنون، یک عکس یا چند عکس را برای حذف از حافظه iCloud انتخاب کنید.
  • برای حذف عکس‌ها از iCloud، روی نماد «سطل زباله» کلیک کنید.
  • در نهایت، هنگامی که آن را حذف می کنید، لطفاً توجه داشته باشید که این تصاویر از تمام دستگاه های iOS شما که به این حساب مرتبط هستند حذف می شوند.

چرا فضای ذخیره سازی iCloud من پس از حذف عکس ها پر است؟

اگر عکس‌ها را از iCloud خود حذف کرده‌اید و هنوز فضای ذخیره‌سازی پر است، به این دلیل است که داده‌های دیگری غیر از عکس‌ها در حساب شما ذخیره شده است. این ممکن است شامل برنامه‌ها، اسناد، ویدیوها، موسیقی، یادداشت‌های صوتی، ایمیل‌ها و موارد دیگر باشد.

چگونه می توانم عکس ها را از iCloud و نه iPhone حذف کنم؟

برای حذف عکس ها از iCloud و نه آیفون خود، باید گزینه همگام سازی را غیرفعال کنید. برای انجام این کار، به «تنظیمات» > «نام شما» > «iCloud» > «عکس‌ها» بروید. اکنون روی گزینه Sync this iPhone ضربه بزنید تا آن را غیرفعال کنید. اکنون می توانید به حافظه iCloud بروید و عکس ها را فقط از آنجا حذف کنید و نه آیفون خود.

آیا راهی برای حذف بک آپ های قدیمی در iCloud وجود دارد؟

برای حذف نسخه پشتیبان از iCloud و غیرفعال کردن گزینه در iPhone و iPad، باید:

  • به «تنظیمات» بروید و روی نام نمایه خود > «iCloud» کلیک کنید.
  • روی «Manage Account Storage» > «Backups» ضربه بزنید.
  • اکنون نام دستگاه حاوی اطلاعات پشتیبان مورد نظر برای حذف را انتخاب کنید.
  • "Delete Backup" > "Turn Off & Delete" را انتخاب کنید.

چگونه می توانید فضای ذخیره سازی iCloud بیشتری را رایگان دریافت کنید؟

اگر مایل نیستید برای فضای ذخیره سازی iCloud بیشتر هزینه کنید، در اینجا چند پیشنهاد برای آزاد کردن فضای بیشتر وجود دارد:

  • محدودیت پشتیبان گیری iCloud خود را به حداقل برسانید.
  • حذف تصاویر اضافی از iPhone Photos.
  • فایل ها یا پوشه های اضافی را در iCloud Drive حذف کنید.
  • متون موجود در پوشه Messages را حذف کنید.
  • پیوست های موجود در پوشه پیام ها را حذف کنید.
  • مدیریت کنید چه نامه هایی برای دریافت کنید.
  • پیام های صوتی را که ضروری نیستند حذف کنید.

برنامه های ذخیره سازی iCloud چیست؟

فقط در صورتی که می خواهید فضای ذخیره سازی iCloud بیشتری بخرید، 3 طرح وجود دارد که می توانید خریداری کنید:

  • بسته 1 - iCloud+ با 50 گیگابایت فضای ذخیره سازی
  • بسته 2 - iCloud+ با 200 گیگابایت فضای ذخیره سازی
  • بسته 3 - iCloud+ با فضای ذخیره سازی 2 ترابایت، 6 ترابایت یا 12 ترابایت.
  • با این حال، قیمت ها بسته به کشوری که در آن هستید متفاوت است. می توانید قیمت ها را در اینجا پیدا کنید: https://support.apple.com/en-us/HT201238

چگونه می توانم عکس ها را از طریق کامپیوتر در iCloud آپلود کنم؟

  • پنجره "File Explorer" را اجرا کنید.
  • روی «iCloud Photos» در قسمت «موارد دلخواه» کلیک کنید.
  • «آپلود عکس‌ها و ویدیوها» را انتخاب کنید.
  • اکنون، به سادگی عکس‌ها و ویدیوهایی را که می‌خواهید در iCloud آپلود کنید انتخاب کنید و روی «Open» کلیک کنید.

نتیجه گیری

و شما تمام شده اید! اکنون می‌دانید که چگونه عکس‌ها را از iCloud و iPhone خود حذف کنید و چگونه گزینه همگام‌سازی را غیرفعال کنید تا از پاک شدن همه تصاویر خود جلوگیری کنید. همچنین، مایلیم اشاره کنیم که گزینه "بهینه سازی ذخیره سازی آیفون" وجود دارد که می توانید آن را فعال کنید. 

این اجازه می دهد تا تمام عکس ها یا ویدیوهای با وضوح کامل در حافظه iCloud شما ذخیره شوند. پس از آن فقط آخرین فیلم ها و عکس ها را در دستگاه آیفون خود خواهید داشت. چرا این گزینه مهم است؟ خوب، وقتی حافظه دستگاه شما کم است، به طور خودکار فقط عکس‌های با وضوح کامل را در iCloud آپلود می‌کند و عکس‌ها و ویدیوهای کوچکتر یا با وضوح ضعیف را پاک می‌کند. 

امروز کنترل حریم خصوصی خود را در دست بگیرید! رفع انسداد وب‌سایت‌ها، دسترسی به پلتفرم‌های پخش جریانی و دور زدن نظارت ISP.

گرفتن FastestVPN
اشتراک در خبرنامه
پست های پرطرفدار هفته و آخرین اطلاعیه ها را از FastestVPN از طریق خبرنامه ایمیل ما
شمایل

0 0 رای
رتبه بندی مقاله

شما ممکن است همچنین لایک کنید

اشتراک
اطلاع از
مهمان
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات